Man zit te denken

Ken de risico's van uw onderneming

Wij brengen uw bedrijfsrisico's duidelijk in kaart. En adviseren u over de belangrijkste risico's binnen uw bedrijf en branche. En hoe deze zo voordelig en flexibel mogelijk af te schermen.

Vraag advies aan

Hoe gaat u om met uw risico’s?

Ondernemen betekent risico's nemen. Maar weet u welke risico's uw onderneming loopt? En als een scenario werkelijkheid wordt, is uw bedrijf dan bestand tegen de (financiële) gevolgen? JH van Duuren helpt u bij het in kaart brengen van de risico's . En vervolgens kiezen we samen voor de beste aanpak om uw bedrijf hiertegen te beschermen.

Ken de risico's van uw onderneming

Een productieproces dat stil komt te liggen, brand, fraude, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid van uw werknemers, reputatieschade: het kan allemaal enorme financiële consequenties hebben voor uw bedrijf. Met een risicoanalyse van JH van Duuren weet u hoe hoog de directe schade is van deze risico's, maar ook wat de gevolgschade is, bijvoorbeeld als u uw verplichtingen niet na kunt komen.

Hoeveel risico wilt u nemen?

Met onze risicoanalyse kunt u vervolgens slimme keuzes maken om uw bedrijf te beschermen. Per risico kunt u nu het volgende bepalen:

  • Is preventie mogelijk en welke maatregelen moet ik dan nemen?
  • Tot welk kostenniveau kan ik de risico's zelf dragen?
  • Welke risico's wil ik verzekeren?
  • Hoe ga ik de risico's en maatregelen monitoren?

Kies samen met JH van Duuren voor continuïteit

Met inzicht in uw risico's kunt u risicomanagement onderdeel maken van uw bedrijfsstrategie. Kies voor continuïteit van uw onderneming en maak een afspraak met JH van Duuren in Rotterdam voor een onafhankelijk advies over de risico's binnen uw bedrijf.

Vragen over uw (010) 465 8577? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: .

Stel ons gerust uw vraag